Blog

Content aanleveren, belangrijk voor een succesvolle website

Content aanleveren

Als webbouwer ben ik in grote mate afhankelijk van de content die je aanlevert. Onder content versta ik logo’s, huisstijl, foto’s en teksten.

Verder lezen →
Waarom WordPress populair is bij hackers

Waarom WordPress populair is bij hackers

WordPress websites zijn populair bij hackers. Dit kan zijn voor de sport of fun maar meestal zitten er andere kwaadaardige bedoelingen achter.

Verder Lezen →
Door de bomen het bos niet zien, hoe kies ik een webdesigner?

Hoe kies ik een webdesigner?

Hoe kies je in hemelsnaam een webdesigner, waar moet je op letten? Hieronder geef ik een aantal tips.

Verder Lezen →
vier belangrijke trends in webdesign voor 2022

Webdesign Trends 2022

Het is weer de tijd van lijstjes, voorspellingen en goede voornemens is weer aangebroken. Hieronder enkele, soms lastige, maar belangrijke design trends voor het komende jaar.

Verder Lezen →
Heb je een vraag?
Filter
Heb je een vraag?

Vul hier niets in !!:

Vul je naam in.
Vul een geldig emailadres in.
Vul een geldig URL in, je URL begint met : https://
Vul een bericht in
Geef toestemming alsjeblieft.

Voor wie

Simpel, ik maak websites voor iedereen die dat wil. Let wel, ik doe geen webshops! Ik werk landelijk, het maakt niet uit waar je bent gevestigd, zolang wij maar duidelijk kunnen communiceren.

De meeste bedrijven voor wie ik een website heb gemaakt zijn gevestigd in Noord-Holland, zoals Alkmaar, Haarlem, IJmuiden, Amsterdam, Beverwijk en Zaandam. Ik heb zelfs een aantal websites gemaakt voor bedrijven uit Duitsland.

Eenvoudige website bouwen

Voordelig omdat het een uit de hand gelopen hobby is. Eenvoudig omdat het alleen om websites gaat en niet om webshops. Ook ingewikkelde applicaties behoren niet tot de mogelijkheden.

Maar wel professionele en effectieve sites zoals deze site. Zie ook het portfolio voor meer voorbeelden. Heb je specifieke vragen omtrent de mogelijkheden, neem gewoon contact op!

© 2015 -    Eenvoudige Website Bouwen   |   KvK 64061906