info

Overige informatie…

informatie eenvoudige website laten bouwen

Landelijk

Al ben ik gevestigd in IJmuiden, zolang je mij duidelijke informatie geeft over wat en hoe je het hebben

wilt kunnen wij alles per mail en telefoon afwikkelen. Elkaar ontmoeten is misschien wel makkelijker. In provincie Noord Holland is dat geen enkel probleem.

 

Benodigdheden

Een duidelijke beschrijving van je wensen. Beeldmateriaal zoals foto’s, logo’s je huisstijl etc. Graag ook duidelijke informatie over je activiteiten en dingen die je belangrijk vindt. Welke indruk moet de lezer van jou en de site krijgen ?

 

Verdere procedure

Wanneer de opdracht duidelijk is ga ik de site bouwen. De eerste mogelijkheid is een website op maat : ik schrijf alles zelf met als resultaat een unieke site en volledig naar eigen wens.
Wijzigingen aan de site zelf doe ik niet, hooguit tegen betaling aangezien het dan een nieuwe opdracht betreft. Onderhouden

van de site doe ik wel. Zoals reeds vermeld doe ik dat beperkt een jaar gratis. Met beperkt bedoel ik dat er bijvoorbeeld af en toe een foto bij en/of af moet of dat er een prijs veranderd moet worden. Dus geen dagelijkse kost. Bedenk vooraf of je content aan veel verandering onderhevig is !

Een andere keuze is een website met WordPress. Dit is in het algemeen iets voordeliger aangezien dit minder werk/tijd kost omdat ik dan gebruik maak van kant en klare templates. Qua layout zijn de keuzemogelijkheden minder maar dit werkt wel met een Content Management Systeem (CMS) waarmee je relatief makkelijk zelf content kunt wijzigen zoals foto’s en teksten. Dus als je niet graag afhankelijk bent, of wanneer je veel wijzigingen verwacht, is dit een goede keuze. Overigens is deze website ook gemaakt met WordPress !

Afhankelijk van je wensen en de drukte duurt het maken van de site ongeveer 2 a 3 weken. Wanneer het klaar is laat ik eerst alles werkend zien. Als er iets niet naar wens is pas ik dat aan. Geef dat ook eerlijk aan !

 

afleveren eenvoudige websiteAflevering

Zodra alles naar wens is wordt de site online gezet, dit is een kwestie van een paar minuten. De website is live en het afgesproken bedrag kan betaald worden.

 

Is het dan nu klaar ?

seo eenvoudige website laten maken

Nee nog niet helemaal. Mijn werk is ongeveer voor de helft gedaan : Google en andere zoekmachines moeten ook nog
weten dat er een nieuwe site op internet is. En de bedoeling is dat wanneer iemand een logische zoekopdracht intoetst, bijvoorbeeld “kapper Uithoorn”, dat je website zo hoog mogelijk weergegeven wordt. Het liefst op de 1e pagina. Dit proces duurt ook enkele weken.