Portfolio

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van bedrijven die hebben gekozen voor eenvoudigewebsitebouwen.nl. Elke site is op maat gemaakt, mobiel vriendelijk en goed vindbaar.
Onder mijn portfolio geef ik een korte beschrijving. Om de website live te zien hoef je alleen maar op de afbeelding te klikken.

StepByStep Leefstijlcoaching

Ferienhof Anton

Richard Heuverkamp

Nagelsalon Judith

Toelichting

Richard Heuverkamp

Nadat de vorige websitebouwer van Richard Heuverkamp ermee gestopt was functioneerde de website na enige tijd niet meer vanwege het gebrek aan onderhoud. De website moet uitstralen waar Richard voor staat : keurig, uitermate precies en een echte vakman. Dat straalt zijn moderne website ook echt uit. Er zitten een aantal parallax effecten in en de website heeft diverse moderne fotogalerijen om Richards vakmanschap te kunnen laten zien.
De kleurkeuze en enkele achtergronden zijn conform Richards huisstijl. De site beschikt verder over een mooi en modern responsive menu en er zijn diverse call to action buttons.

Ferienhof Anton

Ferienhof Anton heeft eigenlijk geen eenvoudige website. Uitdagingen waren het gastenboek en de boekingsmodule welke alleen functioneert na het accepteren van de cookies. Ditzelfde geldt voor de routeplanner.
De site heeft een schitterende full screen foto slider, echt de moeite waard om eens te bekijken. De verschillende accomodatie’s kun je bekijken via een lichtgewicht foto slider.
Verder beschikt de site over een responsive drop down menu en een contactpagina.
De keuze voor de kleuren en het lettertype is bewust gemaakt, het straalt precies uit waar Ferienhof Anton voor staat : gezelligheid en prachtige natuur!

StepByStep Leefstijlcoaching

Als starter was Filip Mulder op zoek naar een voordelige maar toch een professionele website. Dat is gelukt! Het prettige van samenwerken met Filip is dat hij alles tot in de puntjes had voorbereid, echt grote klasse! Van een mooi doordacht logo tot perfect geschreven teksten. Op een aantal vlakken vertrouwt Filip mij volledig en ook dat is fijn. Ook het onderhoud mag ik voor zijn rekening nemen. Filip, ik wens je het allerbeste toe, maar dat komt goed met jouw passie en bevlogenheid. Jouw klanten hebben geluk met jou, succes!

Nagelsalon Judith

Met Nagelsalon Judith is mijn avontuur begonnen. Haar eerste site was nogal amateuristisch, maar na wat studie gedaan te hebben is de huidige site professioneel te noemen.
De kleurkeuze spreekt voor zich natuurlijk. De site is eenvoudig maar strak. De site is uiteraard responsive en beschikt maar liefst over 3 verschillende menu’s : voor desktop, tablet en smartphone is er een prachtig en duidelijk menu.
Verder beschikt de website over een prijslijst, een automatische foto-slider, contactpagina en een routeplanner. Voor deze laatste is een aparte button gemaakt om cookies te accepteren waarna de routeplanner verschijnt.

Overtuigd?

Wil je ook een eenvoudige maar professionele website? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.